Ny smart sms-løsning når du anmelder en skade

Vi sender dig en sms. Så kan du sende livevideo og fotos mens vi taler sammen i telefonen

Det er blevet lettere at anmelde skade

Vil du anmelde en skade eller tegne forsikring på dit køretøj? Med vores nye SMS-løsning er begge dele blevet meget lettere.

Du modtager en SMS fra os – og så kan du sende livevideo og billeder til os, mens vi taler sammen i telefonen. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. 

Vores nye SMS-løsning gør det til en leg at lave en skadesanmeldelse eller indtegne din nye klassiske bil. 

Vi sender dig en sms

Du slipper for at sende e-mails til os, når du har brug for hurtig hjælp.

Upload fotos til os

Send os fotos direkte fra mobilen. Du får en hurtigere sagsbehandling, og din afgørelse bliver sat i værk med rekordfart.

Send livevideo til os

Du kan beskrive en skade på dit køretøj ved hjælp af livevideo fra din mobil mens vi taler sammen.

Vi guider dig gerne gennem telefonen, når du ringer os op.

Sådan laver du en skadesanmeldelse på dit køretøj via livevideo

Det er ganske simpelt, og vi guider dig gerne gennem telefonen, når du ringer os op.

● Du modtager en SMS med et link.
● Du klikker på linket.
● Nu er du klar til at sende livevideo eller billeder til os.

Alt imens har du en venlig stemme i røret fra os hos Thisted Forsikring.

anmelder skade med sms til video

Nemt at anmelde skade eller indtegne nyt køretøj

Forestil dig det her:

Dit smukke og elskede køretøj har fået en skade. Derfor skal du nu have fat i dit forsikringsselskab, der beder dig om fotos, så du kan dokumentere skaden, du gerne vil anmelde.  

Du finder derfor dit digitalkamera frem fra skuffen og tager billeder fra flere vinkler. Nu skal du så åbne for computeren og flytte dine fotos derover, hvorefter du åbner for din e-mail og gør klar til at sende en mail afsted.

Den situation kender du garanteret, for det er som regel sådan det foregår, når du laver en skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab. 

Men det behøver faktisk slet ikke at være så kompliceret. 

Skadesanmeldelse er blevet let som en leg

Med vores nye SMS-løsning kan du sende en livevideo til den forsikringsmedarbejder, der sidder i den anden ende. Mens I taler sammen i telefonen vel at mærke. 

Du kan også sende fotos direkte fra din mobiltelefon.

Det er nemt og hurtigt, og du skal kun bruge det bedste kamera, du har – det, du altid har med dig i lommen. Det betyder også, at vi hurtigt kan give dig en afgørelse på din skade.

Hvad så med IT-sikkerheden?

Den skal du ikke bekymre dig om – den er der styr på. 

Systemet er udviklet i samarbejde med det lokale Thy-firma Incendium, der laver samme slags løsninger til Beredskabsstyrelsen, brandvæsnet og sundhedsmyndighederne i Danmark og i andre lande.

Når de har brug for hurtigt at kunne videregive kritiske oplysninger, uden der bliver gået på kompromis med datasikkerheden, anvender de en tilsvarende løsning.

Vores SMS-løsning er en sikker løsning. Både for dig, for os og for din telefon. Du kan derfor med ro i maven være helt sikker på, at hverken du eller din telefon løber nogen form for risiko, når du siger ja til at sende livevideo til os.

SMS-løsningen gør dit liv lidt lettere

Det er en højteknologisk løsning - men kontakten mellem os og dig forbliver intakt. Uanset hvor teknologien bringer os hen, er det vores mål, at du altid skal tale med et rigtigt menneske, når du retter henvendelse til os.

Men det forhindrer os jo ikke i at gøre dit forsikringsliv lettere.

Og du skal huske på, at billeder og video er en fremragende måde at dokumentere skader på. Det er langt lettere at vise en bule, end det er at forklare, hvordan den ser ud.

Anmeld skade via telefon

Du kan vælge mellem live-tilstand eller upload

Du kan naturligvis stadig anmelde en skade online eller ved at ringe til os, som du tidligere har gjort. Uanset, hvordan du foretrækker at kontakte os, vil du stadig blive sat i kontakt med et venligt menneske i den anden ende af telefonen.

Når du har klikket på linket i den SMS, vi sender dig, ser billedet på din telefon sådan ud. 

Nu kan du så vælge, om du vil sende os video eller billeder. Det hele foregår med det samme så at sige, og derfor kan vi også sørge for, at du hurtigt får løst dit problem. 

Vi ser det samme som dig, og vi kan på den måde hurtigt vurdere, hvordan vi skal behandle din skade.

Ring til os på 75 91 21 92
Ring til os
Skriv til os