En del af Thisted Forsikring

Sammen gør vi det bedre

Vi sætter pris på originalerne

Veteranforsikring Danmark er en del af Thisted Forsikring

Vi hører som virksomhed under Thisted Forsikring A/S. Vi går højt op i at yde dig den bedste service, og hos os vil du altid vil få personlig betjening og ordentlig rådgivning. Veteranforsikring Danmark er en nicheafdeling i forsikringsselskabet, og her er vi selv veteranentusiaster – vi ved derfor også hvad det drejer sig om når du får brug for os.

Hvis uheldet sker, så vil vi gøre alt for at du bliver hjulpet, og at det er den samme medarbejder der hjælper dig fra du ringer ind første gang til eventuel erstatning.

Organisation

Da vi er en del af Thisted Forsikring, indgår vi også i deres organisationsstruktur. Dette kan du læse mere om på Thisted Forsikrings hjemmeside her.

Veteranforsikring Danmark styres desuden af samme ledelse og bestyrelse som Thisted Forsikring. Vi er en separat afdeling i selskabet med kontor i Herning. Du kan læse om Thisted Forsikring ved at følge linket nedenfor.

Her finder du også information om vedtægter og retningslinjer under menupunktet Om os øverst på siden. Da vi er en del af Thisted Forsikring, følger vi ligeledes disse.

 

       

Veteranforsikring Danmark & Thisted Forsikring

Find mere information

Du kan læse mere om ledelsen og bestyrelsen på Thisted Forsikrings hjemmeside. Her finder du gældende vedtægter og det 'med småt', hvilket vi også linker til her i bunden på denne side.

Find medarbejder

Oversigt over medarbejdere

Du finder medarbejder-portrætter på Thisted Forsikrings hjemmeside.

Vi er er spredt ud over alle afdelinger og har både en assurandør og flere kundekonsulenter som en del af veteranafdelingen.

Ring til os på 75 91 21 92