Samme solide service - men med et nyt look

Ny hjemmeside til veteranforsikringdanmark.dk

Vi udskifter den gamle side med ny i slutningen af 2020

I december 2020 har Veteranforsikring Danmark skiftet den gamle hjemmeside ud med et nyt frisk design.

Den nye hjemmeside er nemmere at finde rundt på og så er tekst og billeder ligeledes blevet opdateret. Det betyder at informationer om forsikringer og nyheder om veteranlivet vi udgiver til vores kunder har fået et relevans-tjek, ligesom indholdet er blevet finpudset for eventuelle fejl og mangler.

Vi vil løbende opdatere den nye hjemmeside, så du også i fremtiden kan finde veteranforsikringer til dine køretøjer hos os.

En del af Thisted Forsikring

Vi er en del af Thisted Forsikring – og det afspejles af hjemmesiden som er i rød tråd med Thisted Forsikrings egen side.

Den nye hjemmeside anvender de samme elementer og opbygning, hvilket gør det let for vores nuværende kunder at finde rundt på den nye side.

Nye kunder kan også drage fordel af vores nye hjemmeside, hvor vi har optimeret kontaktformularer således det er lettere at komme i kontakt med os.

Min side finder du dine oplysninger – alt samlet på ét sted. Hvis du er kunde hos Veteranforsikring Danmark kan du her sige ja tak til tilbud, anmelde skader, se dine betingelser, police og få et overblik over dine forsikringer. Du kan også opdatere dine kontaktoplysninger.

Opdaterede produktsider

Vi har opdateret informationen på vores forsikringer, og du kan nu finde betingelser, indtegningsvilkår og meget mere under hvert enkelt produkt. Vi giver ligeledes et overskueligt overblik over hvordan forsikringen dækker dig.

Du finder relevante oplysninger og gode råd på den forsikring du mangler her. 

 

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 19 45 00

Ring til os på 75 91 21 92
Ring til os
Skriv til os