Ansvarsfraskrivelse

 

Indholdet på denne hjemmeside har udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Thisted Forsikring A/S fraskriver sig ethvert ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skade eller noget tab der måtte være konsekvensen af brugen af eller forkert brug af informationer eller råd på hjemmesiden.

Thisted Forsikring A/S bestræber sig på at sikre at hjemmesiden fungerer tilfredsstillende til enhver tid, men Thisted Forsikring A/S kan ikke garantere at forbindelsen til denne hjemmeside ikke vil blive afbrudt, at den vil være sikker og uden fejl, og at disse vil blive rettet, eller at der ikke vil kunne findes vira eller andre fejl på serveren.

Der garanteres ikke for rigtigheden af oplysninger på indholdet af andre hjemmesider til hvilke der måtte henvises (links), ligesom Thisted Forsikring A/S ikke på nogen måde kan gøres ansvarlig for indholdet af eller tekniske fejl eller vira og lignende på sådanne linkede hjemmesider.

Ring til os på 75 91 21 92
Ring til os
Skriv til os