Chaufførskifte i Veteranforsikring Danmark

Ny mand skal forsikre de gamle biler

Der er chaufførskifte i Veteranforsikring Danmark. Steen List træder til og overtager ansvaret for kunderne i Danmarks største veteranforsikringsselskab

Af Thomas Schiermacher, journalist

I mange år har Ole Højgaard sørget for, at landets veteranbilejere fik de bedste forsikringer. Nu overtager Steen List rattet i Veteranforsikring Danmark og begynder i drømmejobbet.

Vi begynder med det vigtige. Kærligheden til gamle biler.

”Jeg kører selv i en Morgan +8, som jeg har haft i 14 år nu,” fortæller Steen List, der er 52 år og bor i Silkeborg.

Siden 1. august har han været i gang på Thisted Forsikrings kontorer i Herning, hvor selskabet hører hjemme, og den 1. januar er der officiel skiftedag. Der stopper Ole Højgaard som assurandør i selskabet og Steen List tager over.

”Det hører med til historien, at jeg mødte Ole Højgaard for 10-12 år siden til et træf. Der sagde jeg til mig selv, at det job som Ole havde, ville jeg have en gang, hvis muligheden bød sig,” siger han.

Det gjorde den og nu kan Steen kombinere 26 års erfaring fra forsikringsbranchen med sin livslange passion for klassiske- og veterankøretøjer.

En ægte veteranmand

”Det er kærligheden til biler, der driver det hele. Det er omdrejningspunktet for den snak jeg får med dem, der ringer i løbet af en dag. Vi taler om forkromning og lak og bilmodeller – og lidt om forsikring. Jeg taler måske med 30 mennesker hver dag og for dem alle gælder det, at de elsker deres biler og det skal kunne mærke, at vi deler passionen med dem,” siger Steen List.

Steen List har været assurandør siden 1992 og har solid forsikringserfaring. Han har beskæftiget sig med alt fra livsforsikring og pension til skadesforsikring.

Et hjerte, der banker ved lyden af en gammel V8’er eller synet af en italiensk klassiker, er en nødvendig kvalifikation, hvis man skal arbejde med veteranforsikring. Det mener Ole Højgaard, som Steen afløser.

”Den passion skal man have og det har Steen i den grad,” siger han.

Ole har selv har været med til at ansætte sin arvtager og Dennis René Petersen, administrerende direktør i Thisted Forsikring, er glad for at afløseren er fundet. At Ole Højgaard selv har været med til at pege på ham, det borger bare for kvaliteten.

”Steen List er den helt rigtige til jobbet. Han er en erfaren og dygtig forsikringsmand, som brænder for det her,” siger Dennis René Petersen, der også sender en tak til Ole Højgaard.

”Vi har haft Ole hos os mange år. Han har bygget Veteranforsikring Danmark godt op og vi skylder Ole at sige tak for en rigtig god indsats, siger den administrerende direktør.

Ny mand – samme gode service

Forsikringer er en tillidssag og det skal man kunne mærke. Derfor kommer der ikke til at ske store forandringer, når Steen List tiltræder i Veteranforsikring Danmark.

”Vores opgave er at sørge for vores gode kunder og gøre dem til vores ambassadører. Det gør vi ved at give dem den rigtige rådgivning. Hos os får de en i røret, der ved noget om biler og som kan mere end bare sælge forsikringer. Vi ved, hvad vi snakker om og der skiller vi os ud,” siger han.

Veteranforsikring Danmark forsikrer mange veteranbiler og youngtimers, men også veteranknallerter og motorcykler er under paraplyen.

”Vi sætter pris på originalerne”, afslutter Steen List.

 

Kontakt

Assurandør Steen List 75 91 21 92 / stl@thistedforsikring.dk

HR- & kommunikationschef Katrine Dahl Clement 22 81 66 69 / kad@thistedforsikring.dk

Ring til os på 75 91 21 92
Ring til os
Skriv til os